2013.04.10.

Különleges szolgáltatások a Gerecse túrákon. Vivien víz és Mizo Túró Rudi.

A Gerecse túrák példamutatása a természetvédelem és az újrahasznosítás terén.

Kedves Túrázók!

Az idei évtől kezdve a természetvédelmet és az újra hasznosíthatóságot maximálisan figyelembe véve rendezőségünk úgy döntött, hogy az ellenőrző állomásokon (négy helyen) a vízszolgáltatás mellé NEM biztosít műanyag poharakat.

De, hogy senkinek ne kelljen e miatt szomjaznia, és a Gerecsével, a víz terén mélyebben is megismerkedhessen, a rajtnál mindenkinek egy 0.5 literes flakon Vivien vizet adunk ajándékba.  

Az ásványvíz flakonja tökéletesen helyettesíti majd a műanyag poharakat, azaz többször is utántölthetjük a túra folyamán. Ráadásul ez a kristálytiszta természetes ásványvíz pont a Gerecse hegységben fakad. A természetvédelmi területen található Gerecse-karszt ősi kövületein át szűrődik évtizedeken át, hogy aztán teljes mértékben megtisztulva, a hegység kincseként, 400 méter mélységből törjön a felszínre. Üde, kellemes ízű, nátriumban szegény, ideális kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalmú, kiválóan alkalmas a túra közbeni szomjoltásra.

       

Végül, még egy jó hír, hogy az újra hasznosíthatóságot is támogassuk, aki a célba érkezésnél bemutatja vagy leadja a Vivienes ásványvizes palackját, annak egy darab finom Mizo Túró Rudit adunk ajándékba! Na és kinek nem esne jól egy kis finom édesség a kiadós kirándulás, túrázás után?

Kérünk, működj közre velünk! Tartsuk együtt tisztán a természetet és környezetünket!

Köszönet a Viviennek és a Mizonak a támogatásért!

TÁMOGATÓINK