2014.04.07.

Gerecse50 - Elindult az online nevezés!

A Gerecse50 teljesítménytúra gördülékenyebb lebonyolítása érdekében érdemes kihasználni az online nevezés előnyeit. Nevezz otthon kényelmesen a fotelből 1 perc alatt!
 

A Gerecse megismerésére és felfedezésére kiváló alkalmat nyújt az immár évtizedek óta megrendezésre kerülő Gerecse 50 teljesítménytúra. Az adrenalinfüggőknek javasoljuk az 50 kilométeres távot, de aki csak most „barátkozik” a túrázás csodálatos életérzésével, annak sem kell aggódnia, mert a 10 kilométeres táv épp őket „szólítja meg”. Vannak, akik azért jönnek el, mert kihívásként fogják fel a rendezvényt. Vannak, akik csak egy jó túrára vágynak egy jópofa baráti társaságban: a 4 túraszakasz (50km,30km, 20km,10km) közül bárki választhat kedvére.

Ne tolongj a helyszínen, válaszd az online nevezést!

Miért éri meg online nevezni?

  • ha az online nevezést választod, biztosan nem fogják sorbaállás közben letaposni a sarkad…
  • mert így gyorsabbá és könnyebbé válik a rajtolás…

Online nevezés
A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.

A nevezés folyamata
Erre a gombra kattintva válaszd ki a Gerecse 50-30-20-10 eseményt, majd a távot, amit teljesíteni szeretnénk.
Ezután, mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell a turistamagazin.hu oldalra, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

Regisztráció vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot, és a kedvezményre jogosultnak meg kell jelölni azt a kedvezményt, amit igénybe kíván venni. A kedvezményre jogosító kártyát be kell mutatni a rajtnál!
Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

A fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe kerülünk, ahol biztonságosan ki lehet fizetni a nevezési díjat. A fizetés bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken lehet tájékozódni.
Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen bemutatva elkérhetjük rajtlapot, ami tartalmazza a túra térképét, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.
A rajtban a rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.FONTOS!

• Minden indulónak egyénileg kell neveznie, csoportos nevezés nem lehetséges.
• A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.
• A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul

TÁMOGATÓINK