Online nevezés

A Gerecse teljesítménytúrákra a turistamagazin.hu felületén lehet online nevezni. 
A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni .

A nevezés folyamata

A gerecse50.hu aloldalain az ONLINE NEVEZÉS gombokra, menükre kattintva a turistamagazin.hu nevezési felületére jutunk.

Mivel a nevezés regisztrációhoz kötött, regisztrálni kell a turistamagazin.hu oldalra, illetve annak, aki már korábban regisztrált, be kell jelentkeznie. A regisztrációt vagy a bejelentkezést a nevezési folyamat közben is megtehetjük.

Regisztráció alatt vagy belépés után ki kell tölteni az űrlapot, el kell fogadni az adatvédelmi szabályzatot. 

Számlakérés esetén a megfelelő mezőt be kell jelölni.

Csoportos nevezés esetén a regisztrációt végző személy tölti ki a nevezési űrlapokat, s az ő turistamagazin.hu profilfiókjába érkeznek a voucherek (rajtlapok). 

Új regisztráció esetén a fizetés gombra kattintva a megadott e-mail címre kiküldünk egy levelet. Az ebben található linkre kattintva kell megerősíteni a regisztrációt, a megerősítéssel együtt a fizetési folyamat is folytatódik: az OTP fizetési felületén kifizethetjük a nevezési díjat.

Akik már korábban regisztráltak a turistamagazin.hu oldalra, azok a  fizetés gombra kattintva az OTP rendszerébe jutnak, ahol biztonságosan kifizetik a nevezési díjat.

A fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges, a fizetés részleteiről a „Tájékoztatás a bankkártyás fizetésről” linken lehet tájékozódni.

Sikeres fizetés esetén egy vouchert kapunk, amit ki kell nyomtatni és el kell hozni a versenyre. A versenyen rajtjánál elkérhetjük a vouchert, ami tartalmazza a vonalkódot, a pecsétek helyét és az egyéb szükséges információkat.

A rajtban a voucheren/rajtlapon lévő vonalkód leolvasásával indul a túra, a célban ugyanezt a vonalkódot kell leolvastatni. A szintidő meghatározása a vonalkód rajtban és célban leolvasott időpontjaiból történik.

 

 

 

FONTOS!

  • A kapott rajtlap csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a rajtlapját ne másolják le.
  • Csoportos nevezés esetén a regisztrációt végző személy felelőssége, hogy a csoportos nevezésben résztvevő személyekhez eljusson a voucher.
  • A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul
TÁMOGATÓINK